Betaal mogelijkheden

Voordat je betaalt kun je alles nog een keer controleren en kun je jouw persoonlijke gegevens en de bezorgwijze nog aanpassen.

Er zijn bij ons 5 betalingsmogelijkheden:

  • i-Deal
  • Vooraf overmaken
  • Afterpay €0,95 per transactie
  • Bancontact
  • Mister Cash

i-DEAL:

Betalen met iDeal houdt in dat je online betaald via je eigen bank. Dit gaat makkelijk en volgens dezelfde beveiligingseisen als jouw eigen bank. Het bedrag wordt direct van je rekening afgeschreven. De service is beschikbaar voor klanten van: ABN AMRO Bank, ASN Bank, Rabobank, SNS Bank, ING, Knab, Regio Bank, Triodos Bank en van Lanschot bank.

AfterPay Acceptgiro

Betaal je met acceptgiro dan betaal je €0,95 voor de verwerkingskosten.

AfterPay voert voor 't Sfeermoment het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een digitale acceptgiro van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen.

Je kunt bij www.hetsfeermoment.nl betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van € 150,00 als je voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Ben je al bekent bij AfterPay, dan kun je betalen tot een bedrag van € 250,00.
* Het is niet mogelijk om achteraf via AfterPay te betalen als je je bestelling afhaalt. 

Ter goedkeuring van jouw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk het te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

Je kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij je naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Vooraf Overmaken

Je kan er ook voor kiezen de betaling op een ander moment over te maken via, vooraf overmaken, houdt er rekening mee dat je bestelling echter 7 dagen gereserveerd wordt.

Bancontact

Sofort Banking (Mister Cash)

© 2014 - 2023 't Sfeermoment | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel